Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dráma v osade: Muž s nožom zaútočil na suseda. Vyhrážal sa mu, že ho podreže a zabije
Zdielať na

Dráma v osade: Muž s nožom zaútočil na suseda. Vyhrážal sa mu, že ho podreže a zabije

HUMENNÉ / K susedovi sa vybral s nožom v ruke, a teda priateľská návšteva to nebola. 29-ročný muž sa na ňho nožom oháňal so slovami, že ho podreže a zabije. Skončil za mrežami policajnej cely.

​K incidentu došlo vo večerných hodinách v osade na okraji mesta. Zasahovať tu museli policajti. V osade sú počas dňa aj príslušníci miestnej občianskej poriadkovej služby. Útok sa ale odohral v čase, keď im zmena skončila. Zasahovať tak museli štátni policajti. "Pri takýchto veciach vedia reagovať, sú to zdatní chlapi," povedal Marián Zub, náčelník MsP Humenné.

"29-ročný muž vstúpil na pozemok 34-ročného muža a začal sa mu vyhrážať, že ho zabije a že ho podreže," vyjadrila sa hovorkyňa KR PZ PO Jana Ligdayová. Podľa polície sa mal údajný útočník na svoju obeť nožom oháňať. Toto konanie u poškodeného vzbudilo obavu o život a zdravie. 29-ročnému mužovi obmedzili osobnú slobodu. Skončil za mrežami cely. Obvinili ho z nebezpečného vyhrážania aj z porušovania domovej slobody. V prípade dokázania viny mu hrozí až 3-ročné väzenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy