Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Žena si u troch rôznych ľudí objednávala vraždu sokyne. Chcela aby ju hodili pod vlak, či predali na orgány
Zdielať na

Žena si u troch rôznych ľudí objednávala vraždu sokyne. Chcela aby ju hodili pod vlak, či predali na orgány

ZÁHORIE / Zosnovala plán, ako sa zbaviť manželky svojho milenca. Katarína chcela dať zlikvidovať milencovu ženu za pár tisíc eur postupne trom ľuďom. Tí jej brutálny plán jeden po druhom postupne odmietli a k vražde nedošlo. Vražda mala vyzerať ako nevinná nehoda. Prokurátor na Katarínu podal obžalobu.

Takmer rok plánovala 32-ročná Katarína vraždu svojej sokyne. Dôvod bol prostý. S mužom plánovala žiť a v manželke videla prekážku. Na likvidáciu si našla cudzieho chlapa, ktorému navrhla, aby sokyňu zniesol zo sveta a zinscenoval to ako nehodu v domácnosti alebo zrážku s vlakom na železničnom priecestí v Plaveckom Štvrtku. Mužovi za to núkala 4 tisíc eur, no ten to odmietol. 

Po neúspechu si Katarína chcela vraždu objednať u ďalšieho muža. Na stretnutí mu porozprávala, ako si to predstavuje.

Chcela, aby to všetko vyzeralo opäť ako nevinná nehoda. Podľa informácií TV JOJ mala manželka milenca buď padnúť zo schodov alebo sa šmyknúť vo vani. Za vraždu ponúka opäť 4 tisíc eur, na ktoré si vraj chcela zobrať pôžičku. K ohavnému činu, ale opäť nedošlo. Do tretice vyhľadala tretiu osobu, ktorá jej so zabitím mala pomôcť. V tom čase, ale už bola v hľadáčiku kriminalistov. Na stretnutí za usmrtenie sokyne už údajne mala ponúknuť 10 tisíc eur.

Podľa informácií TV JOJ mala potenciálnemu vykonávateľovi navrhnúť dva spôsoby, ako sa milencovej manželky zbaviť. Navrhovala, aby jej na aute prestrihla brzdové hadičky a zomrela pri autonehode.  Druhý variant bol, že ju má omámiť a rozpredať na orgány. Ani jeden z plánov nevyšiel a po Katarínu si prišli kukláči. Vyšetrovateľ ju obvinil a celá kauza už mieri na súd.

"Prokurátor ÚŠP podal dňa 27. mája na Špecializovaný trestný súd v Pezinku obžalobu na obvinenú Katarínu V. za obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy v štádiu prípravy," skonštatoval hovorca generálnej prokuratúry Dalibor Skladan.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy