Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
FOTO: Po čelnej zrážke pomáhali leteckí záchranári, v aute sa viezli dve osoby a dieťa
Zdielať na

FOTO: Po čelnej zrážke pomáhali leteckí záchranári, v aute sa viezli dve osoby a dieťa

NOVÝ RUSKOV / Na začiatku obce Nový Ruskov v smere od Sečoviec v okrese Trebišov došlo v pondelok k vážnej dopravnej nehode. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky, vrátané leteckých záchranárov.

K vážnej dopravnej nehode privolali na pomoc aj záchranársky vrtuľník z Košíc, informujú leteckí záchranári na svojej webovej stránke. Išlo o čelnú zrážku osobného motorového vozidla s nákladným vozidlom. 

V osobnom aute sa viezli 3 osoby, z toho jedno dieťa. Iba 10-mesačné dieťa sa podľa informácií TV JOJ nachádzalo na sedadle spolujazdca. Vodičku osobného auta po vyslobodení ošetrili a s poraneniami oboch horných a dolných končatín odovzdali do starostlivosti pozemných záchranárov.

"Posádka leteckých záchranárov si následne prevzala 70-ročnú spolujazdkyňu, ktorá utrpela vážnu zlomeninu predkolenia, neskôr došlo k zástave obehu. Záchranári okamžite zahájili kardiopulmonálnu resuscitáciu, ktorá bola úspešná. Pacientka bola v umelom spánku v kritickom stave vrtuľníkom prevezená do UN L. Pasteura v Košiciach," priblížili leteckí záchranári. 

Ostatní účastníci dopravnej nehody, našťastie, obišli bez zranení. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy