Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rodinné nezhody vyostrili do drámy: Brat sa vyhrážal bratovi smrťou
Zdielať na

Rodinné nezhody vyostrili do drámy: Brat sa vyhrážal bratovi smrťou

BRATISLAVA / Policajti zasahovali aj pred bytovkou na bratislavskej Trnávke. Ešte v stredu tam zadržali 28-ročného muža. Krátko na to skončil v policajnej cele. Podľa informácií televízie JOJ boli dôvodom rodinné nezhody.

Dôvodom akcie zásahovej jednotky mali byť nezhody medzi dvomi bratmi. Podľa zistení televízie JOJ sa mal 28-ročný muž svojmu bratovi vyhrážať smrťou. V čase zásahu sa nachádzal na jednej z ulíc na Trnávke. Obyvateľov ulice, ale i okoloidúcich náhle prekvapil príchod policajných áut, ktoré zablokovali cestu. Z tmavej dodávky povyskakovali maskovaní muži. Tí prebehli medzi zaparkovanými autami a o pár sekúnd už muž ležal s putami na rukách. Na mieste bola viac ako desiatka policajtov a vyšetrovateľky. Ulica bola v tom čase plná ľudí, zásah sledovali aj susedia z okien.


"V súvislosti s vami uvedeným prípadom bol včera v čase okolo pol piatej obmedzený na osobnej slobode 28-ročný muž v súvislosti s vyšetrovaním vo veci trestného činu nebezpečného vyhrážania," uviedol hovorca KR PZ BA Michal Szeiff. Podľa našich zistení malo ísť o dlhodobý problém. Muž sa mal svojmu bratovi vyhrážať viackrát a na rôznych miestach. Obrátil sa preto na políciu. Aký bol dôvod ich nezhôd však nevieme. Nie je ale  vylúčené, že to neskončilo len pri slovách. "Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II sú v tejto súvislosti vykonávané potrebné procesné úkony, smerujúce k náležitému objasneniu tejto veci," dodal Szeiff. Muž sa momentálne nachádza v policajnej cele. Dosiaľ však obvinený nie je. Polícia prípad naďalej vyšetruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy