Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
NAKA zadržala útočníka, ktorý napadol svojho známeho boxerom v košickej kaviarni
Zdielať na

NAKA zadržala útočníka, ktorý napadol svojho známeho boxerom v košickej kaviarni

KOŠICE / Praktiky, akými si mafiáni v 90-tych rokoch vybavovali svoje účty. Útočník Viktor, ktorý bol už aj v minulosti vo väzení, zmlátil muža boxerom v kaviarni priamo pred deťmi a čašníčkami.

Zadržaný Viktor mal ešte v pondelok priamo na hlavnej ulici brutálnym spôsobom dobiť svojho známeho Mareka na verejnosti a dokonca pred deťmi.

Priamo za bieleho dňa a s praktikami pripomínajúce 90-roky. Takto by sa dal opísať incident ešte z minulého týždňa. Útočník Viktor s kovovým boxerom na ruke vrážal päsťami do tváre druhého muža priamo v cukrárni. Ten skončil v nemocnici.

"Mu mal spôsobiť zlomeninu tvarových kostí, nosových kostí, tržnú ranu na hlave a na tvári a pohmoždenie oboch predlaktí," uviedol policajný hovorca Michal Slivka.

"Pacient bol hospitalizovaný v pondelok 17.5. s viacpočetnými zraneniami. Momentálne je stále hospitalizovaný v Univerzitnej nemocnici Louisa Pasteura. Je pri vedomí a bez ohrozenia života," informovala hovorkyňa nemocnice Monika Krišková.



Podľa informácii TV JOJ sa mali dvaja muži hádať kvôli žene. Obvineného Viktora vyšetrovateľ v spolupráci s košickým pohotovostným policajným útvarom zadržali.

 "Nasledovali domové prehliadky a prehliadka vozidla, kde okrem iného policajti zaistili aj spomínaný kovový ručný boxer," uviedol Slivka. V nemocnici však neskončil len napadnutý muž.

Páchateľ kládol odpor a tak ho kukláči museli spacifikovať. Po zásahu ho previezli na urgentný príjem do nemocnice.

Muža hneď na druhý deň vzali do väzby. Rozhodnutie však právoplatné nie je nakoľko podal sťažnosť. O jeho osude sa bude rozhodovať v najbližších dňoch.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy