Polojasno
20°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
V Bratislave došlo k zrážke dvoch električiek
Zdielať na

V Bratislave došlo k zrážke dvoch električiek

Archívne video

BRATISLAVA / Bratislavské ráno sprevádzala dopravná nehoda dvoch električiek, ktorá sa stala v úseku Tunel - Karlova Ves. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky a niekoľko ľudí bolo zranených. Mestskú hromadnú dopravu tak na istý čas nahradila autobusová. Na mieste sa tvorili aj kolóny.

"Pre dopravnú nehodu nepremávajú od 7:00 električky liniek 4 a 9 v úseku Tunel - Karlova Ves. Od zastávky Chatam Sófer po obratisko pri Metrologickom ústave je zavedená náhradná autobusová doprava," informoval portál imhd.

Policajti prípad už začali vyšetrovať, no a spôsobená škoda dosahuje výšku 80 000 eur. "Podľa doterajších informácií došlo na zastávke MHD Botanická z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke dvoch električiek. V dôsledku zrážky utrpela jedna žena, cestujúca nachádzajúca sa v čase zrážke v električke ľahké zranenia. Tie si vyžiadali jej prevoz do nemocnice k ošetreniu," uviedla polícia na sociálnej sieti. Vodiči oboch električiek museli vykonať dychovú skúšku a tá sa skončila s negatívnym výsledkom. Čo bolo príčinou nešťastnej udalosti je tak na vyšetrivaní policajtov z Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV.

Správu budeme aktualizovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy