Skoro jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Smutný príbeh oklamanej ženy: Internetová známosť ju obrala o 60-tisíc eur
Zdielať na

Smutný príbeh oklamanej ženy: Internetová známosť ju obrala o 60-tisíc eur

TRENČÍN / Pani Evu z Trenčína stála internetová známosť viac ako 60-tisíc eur. Prostredníctvom sociálnej siete od nej túto sumu vylákal 53-ročný muž. Sľuboval jej, že peniaze vráti aj s úrokmi. Dôverčivá žena sadla na lep 8-krát súdne trestanému podvodníkovi.

S týmto mužom sa pani Eva spoznala na internetovej zoznamke. Zdal sa jej sympatický a začali si písať. Po dvoch týždňoch od nej pýtal prvé peniaze. "On mi hovoril, že má na účte 278 000 a že potrebuje na odblokovanie," povedala poškodená žena. Prvýkrát sa stretli až po siedmich mesiacoch. Napriek tomu mu pravidelne posielala peniaze. "Ma okradol o viac ako 60 000," prezradila poškodená žena. Toľko peňazí ale nemala. Predala preto auto a požičala si dokonca od známych. "Poškodenej peniaze nevrátil, čo nemal ani v pláne," vyjadril sa okresný prokurátor z Trenčína. "Požičiavala som si, som zadĺžená, všetko to musím vrátiť," povedala poškodená žena.

V minulosti 8-krát súdne trestaný muž skončil v rukách policajtov a v piatok sa postavil pred súd. "Pán sudca, som vinný," povedal obžalovaný Ľuboš B. Obžalovaný sa síce ku skutku priznal, nesúhlasil ale s výškou sumy, ktorú mal od poškodenej dostať. "Výšku uplatnenej sumy rozporujeme," vyjadril sa obhajca obžalovaného. "Z pojednávacej miestnosti keď vyšiel, tak vykrikoval, že nedostanem ani cent," dodala poškodená žena. Sudca piatkové pojednávanie odročil na 25. júna, kedy by mal padnúť aj verdikt. Obžalovaný toho po celý čas veľa nepovedal.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy