Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Polícia v Dolnom Kubíne vyšetruje záhadnú smrť dôchodkyne. Zomrela po tom ako prepadla cez zábradlie
Zdielať na

Polícia v Dolnom Kubíne vyšetruje záhadnú smrť dôchodkyne. Zomrela po tom ako prepadla cez zábradlie

DOLNÝ KUBÍN / Obyvateľov bytovky v Dolnom Kubíne vystrašil hluk. V šachte v suteréne objavili mŕtve telo dôchodkyne. Polícia už začala prípad vyšetrovať.

"Ľúto mi je, že sa to stalo, mala som ju rada," vyjadrila sa suseda. Susedia ostali preľaknutí. Na zemi v kaluži krvi našli 64 -ročnú dôchodkyňu.

Jej nehybné telo ležalo v schodiskovom priestore v suteréne vedľa výťahovej šachty na prízemí. "Žena utrpela zranenia, ktoré boli nezlúčiteľné so životom," informovala hovorkyňa operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová. "Bol som von s deťmi a suseda vyšla vonka, bola prekvapená, volala záchranku," povedal sused. Podľa susedov žena bývala vo svojom byte sama. Podľa informácii TV JOJ padala dolu zo 4. poschodia.

Nik netuší, či nešlo o nešťastnú náhodu. "Ohliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie," konštatoval hovorca prezídia Radko Moravčík. Susedia poznali dôchodkyňu ako nekonfliktnú osobu. Pre objasnenie prípadu bola nariadená pitva. "Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," doplnil hovorca Radko Moravčík.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy