Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Hrôza v Bratislave: Rušňovodič spozoroval telo muža (†41), mal strelné poranenie hlavy
Zdielať na

Hrôza v Bratislave: Rušňovodič spozoroval telo muža (†41), mal strelné poranenie hlavy

BRATISLAVA / Väčší počet policajtov od rána zasahoval v bratislavskej mestskej časti Vrakuňa. V kríkoch medzi koľajnicami a cestou ležal zastrelený muž.

Zastrelený muž ležal v kríkoch, pár metrov od železničnej trate. Nehybné telo nahlásil polícii rušňovodič, ktorý o pol ôsmej prechádzal okolo. Na miesto prišli aj záchranári, ale pomôcť už nemohli. "Nález osoby nám na tiesňovú linku 155 nahlásila polícia. Žiaľ, záchranári, ktorých sme na miesto okamžite vyslali, jej už nedokázali pomôcť. Lekár musel konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

Podľa informácii TV JOJ, muž mal mať strelné poranenia na hlave. Pri tele sa nachádzala aj zbraň. Na mieste sa vystriedal väčší počet policajtov. Pri vyšetrovaní smrti 41-ročného muža pomôžu kriminalistom aj zábery z bezpečnostných kamier z neďalekej garáže. Či sa muž sám rozhodol ukončiť život dobrovoľne alebo nie, polícia ešte vyšetruje. "Oznámenie o vami uvedenom náleze tela bez známok života sme prijali dnes krátko po pol ôsmej ráno. Prípadom sa v súčasnosti zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ SR v druhom bratislavskom okrese," uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy