Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Štyri deti prišli dva dni pred Vianocami o otca, ktorý zomrel po kolízii s oprotiidúcim autom. Vo vyšetrovaní dnes nastal zvrat
Zdielať na

Štyri deti prišli dva dni pred Vianocami o otca, ktorý zomrel po kolízii s oprotiidúcim autom. Vo vyšetrovaní dnes nastal zvrat

HUMENNÉ / Štyri deti prišli dva dni pred Vianocami o otca, ktorý zomrel po kolízii s oprotiidúcim autom. Vodiča síce policajti hneď v deň zrážky obvinili, no už o dva týždne to neplatilo. Nasledovalo rozsiahle dokazovanie,vrátane vyhotovenia viacerých znaleckých posudkov. A po štyroch mesiacoch vo vyšetrovaní nastal zvrat.

Ku kolízii došlo medzi obcami Kochanovce a Ľubiša. Aj keď okamžite na miesto prišli všetky záchranné zložky, pre jedného z vodičov mala kolízia tragické následky.

59-ročný otec štyroch detí zrážku neprežil. Druhého vodiča v deň nehody obvinili z usmrtenia, no rozhodnutím prokurátora bolo o dva týždne uznesenie zrušené. O nehode sa s nami rozprávať nechcel. Po štyroch mesiacoch skúmania vyšetrovateľ konštatoval rovnaký záver, ako v deň tragédie.

"Následne bolo doplnené znalecké dokazovanie z cestnej dopravy a vodičovi opätovne vznesené obvinenie," uviedol právny zástupca rodiny nebohého vodiča Jakub Mandelik.

Obvinený vodič ej stíhaný na slobode. Vyšetrovanie prípadu naďalej pokračuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy