Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Muž po páde zo 6. poschodia bojuje o život. Existuje viacero verzií, ako k pádu mohlo dôjsť
Zdielať na

Muž po páde zo 6. poschodia bojuje o život. Existuje viacero verzií, ako k pádu mohlo dôjsť

HUMENNÉ / 30-ročný muž bojuje v nemocnici o život. Aj keď pád z balkóna zo šiesteho poschodia prežil, stále nemá vyhraté. Nešťastie sa stalo koncom minulého týždňa v Humennom. Podľa lekárov musel absolvovať vyše trojhodinovú operáciu. Polícia vyšetruje pád ako ublíženie na zdraví. Susedia špekulujú aj nad tým, že to mohol spraviť úmyselne.

K pádu muža z balkóna na šiestom poschodí došlo pred pár dňami. Hoci sa ho záchranárom podarilo oživiť, do nemocnice ho previezli v kritickom stave.

Susedia nemohli uveriť tomu, čo sa stalo

Povedali, že 30-ročného muža videli na balkóne často, zvykol tam fajčiť. Niektorí špekulujú aj o tom, či to nebol úmysel. Podľa slov otca, ktorý sa oňho stará sám, sa muž liečil pre psychické problémy. "Celé roky žijem v strachu, ale toto som nečakal," hovorí otec. 

Muž stále bojuje o život v humenskej nemocnici

Podľa lekárov utrpel viaceré zlomeniny a vnútorné krvácanie. "Pacient utrpel vážnu polytraumu, je v kritickom stave a v umelom spánku. Je napojený na umelú pľúcnu ventiláciu," informuje hovorkyňa siete nemocníc Jana Fedáková. 

Jeho otec si vyčíta, že nešťastnému pádu nedokázal zabrániť

Zároveň si uvedomuje, že dávať pozor na 30-ročného syna nie je možné 24 hodín denne. 

Polícia pracuje s viacerými verziami

Kriminalistický technik na mieste zadokumentoval všetky stopy. Existuje viacero verzií, ako k pádu mohlo dôjsť. "Poverený príslušník vedie v prípade trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví," informuje hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová. Vyšetrovanie zatiaľ nie je ukončené.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy