Oblačno
21°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Hádka medzi synom a otcom sa skončila krvavou drámou
Zdielať na

Hádka medzi synom a otcom sa skončila krvavou drámou

KOŠICE / Len pred pár dňami, o pár ulíc ďalej, na rovnakom sídlisku došlo k brutálnej vražde, pri ktorej syn zavraždil druha svojej matky. Tentoraz muž zaútočil na svojho 69-ročného otca. Podľa susedov boli hádky takmer na dennom poriadku.

Syn mal ublížiť vlastnému otcovi tak, že ho musela zobrať záchranná služba. Starší muž bol už v minulosti viackrát ošetrovaný záchranármi na následky zranení, ktoré mu spôsobil jeho vlastný syn. "Keď si vypili, tak sa hlušili," hovorí suseda. 

Najčastejším spúšťačom hádok bol alkohol 

Často k ním mali chodiť popíjať kamaráti. "Zvykli kričať pred tým, ale často sa hádavali, pilo sa tu," hovorí suseda. 

V stredu 31-ročný syn svojho otca zmlátil a spôsobil mu 10 centimetrov dlhú reznú ranu. "Vo večerných hodinách sme ošetrili muža s viacerými povrchovými ranami, na viacerých častiach tela a s reznou ranou stehna. Po ošetrení sme pacienta transportovali na traumatológiu košickej nemocnice," informuje hovorca Záchrannej služby Košice Viktor Wurm. 

31-ročného Marcela odviedli ešte v noci do cely policajného zaistenia

Podľa našich informácii bol už predtým niekoľkokrát zadržaný. "To je normálne, nič nové," hovorí suseda. "Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin nebezpečného vyhrážania v jednočinnom súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví," informuje hovorkyňa KR PZ Košice Lenka Ivanová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy