Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Unikal pred policajtmi, a to ho stálo život. Mladý muž nezvládol rýchlu jazdu a spadol z mosta
Zdielať na

Unikal pred policajtmi, a to ho stálo život. Mladý muž nezvládol rýchlu jazdu a spadol z mosta

CHYNORANY / Záchranári zasahovali na ceste pri Chynoranoch v okrese Partizánske. Bojovali o život 30-ročného muža, ktorý tam havaroval. Mal zadržaný vodičský preukaz a keď v sobotu večer uvidel policajtov, dupol na plyn. Za dedinou však nezvládol zákrutu a auto skončilo na streche.

V sobotu podvečer chceli policajti z Partizánskeho z dôvodu neprimeranej rýchlosti skontrolovať vodiča osobného auta. Pred mužmi zákona chcel ujsť, no riadenie v neprimeranej rýchlosti nezvládol. Únik pred políciou stál 30-ročného muža život.

"Po tom, ako si vodič všimol policajtov, mal ešte viac zrýchliť, pričom nezvládol riadenie a na ceste medzi obcami Chynorany a Nedanovce v zákrute na moste spadol z výšky cca 8 metrov a s autom sa prevrátil na strechu," informovali trenčianski policajti na sociálnej sieti. Mladý 30-ročný vodič utrpel zranenia nezlučiteľné so životom.

Policajti začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Mužovi odoberú krv na zistenie prítomnosti alkoholu či iných omamných látok. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. Polícia zároveň doplnila, že muž mal do roku 2024 súdom zakázané šoférovať.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy