Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragická nehoda neďaleko Michaloviec: Vodič s autom nezvládol zákrutu, vodiča sa nepodarilo zachrániť
Zdielať na

Tragická nehoda neďaleko Michaloviec: Vodič s autom nezvládol zákrutu, vodiča sa nepodarilo zachrániť

Archívne video

KLOKOČOV / Tragická dopravná nehoda sa stala dnes ráno krátko po ôsmej hodine, pri ktorej auto nezvládlo zákrutu. Muž podľahol zraneniam počas cesty do nemocnice. Cestu na niekoľko hodín uzavreli.


Vodič nezvládol prejazd ľavotočivou zákrutou. Auto tak zostalo stáť prevrátené na boku. Vozidlo najprv zišlo z cesty do priekopy. Tam sa však nachádzala prekážka, ktorej sa šofér nedokázal vyhnúť.

"Narazil do kameňa. Vozidlo, ktoré vymrštilo do vzduchu, následne dopadlo do stredu vozovky na pravý bok,"
povedala policajná hovorkyňa Jana Mésarová.



Vodič bol pripútaný bezpečnostným pásom a so záchranármi nekomunikoval. Hasiči ho museli vytiahnuť pomocou špeciálnej techniky.


"Pomocou hydraulického náradia, sa tam vystrihli dvere a strecha a tak bol vyložený vonku," skonštatoval veliteľ zásahu Ján Kalanin.


"Muž nereagoval. Záchranárom, ktorých sme vyslali na pomoc sa ho podarilo oživiť. Uviedli ho do umelého spánku a v kritickom stave, transportovali do nemocnice," informovala hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová.


Zranenia 75-ročného dôchodcu však boli žiaľ veľmi vážne. Lekári ho už nedokázali zachrániť a krátko po prevoze do nemocnice zomrel. Polícia v tejto súvislosti, začala trestné stíhanie, pre trestný čin usmrtenia.


V tomto štádiu nie je možné vylúčiť žiadnu z možných príčin nehody. Vyšetrovateľ tak bude musieť počkať aj na výsledky súdnej pitvy nebohého.

"Presná príčina dopravnej nehody a jej bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,"
objasnila policajná hovorkyňa Mésarová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy