Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Poriadny bizár z Rožňavy: Behom hodiny zaistili troch mužov, ktorí riadili to isté auto
Zdielať na

Poriadny bizár z Rožňavy: Behom hodiny zaistili troch mužov, ktorí riadili to isté auto

ROŽŇAVA / Rožňavskí policajti riešia poriadne kuriózny prípad. Behom jednej hodiny totiž zastavili jedno a to isté auto, no zakaždým iného vodiča.

O prípade informovala košická krajská polícia na svojom profile na sociálnej sieti. V piatok večer viedol 33-ročný muž z okresu Rožňava motorové vozidlo zn. Ford po miestnej komunikácii v Rožňave. "Z dôvodu spáchania dopravného priestupku bol zastavený a podrobený dychovej skúške s výsledkom 1,11 mg/l, čo je po prepočte 2,31 promile," informuje košická krajská polícia. 

Už o 35 minút neskôr policajti v Rožňave znova zistili priestupok vodiča toho istého vozidla. "Kontrolou 23-ročného vodiča, pochádzajúceho z tej istej obce v okrese Rožňava, bolo zistené, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia a rozhodnutím Okresného dopravného inšpektorátu v Rožňave mu bol uložený zákaz viesť motorové vozidlá," priblížila polícia. 

Muži zákona nechceli veriť vlastným očiam, keď po 30 minútach sa vodič toho istého vozidla dopustil dopravného priestupku v smere od centra mesta na obec Betliar. Vozidlo znova zastavili a 27-ročného vodiča podrobili dychovej skúške s výsledkom 1,01 mg/l, čo je po prepočte 2,10 promile. 

"Poverený príslušník v uvedených prípadoch vzniesol dvom osobám obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a jednej osobe z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Všetci traja skončili v celách policajného zaistenia," doplnila polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy