Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muž v Poprade sa nechal zlákať volavkou. Pred sexom pod mostom ho čakalo nemilé prekvapenie
Zdielať na

Muž v Poprade sa nechal zlákať volavkou. Pred sexom pod mostom ho čakalo nemilé prekvapenie

POPRAD / Namiesto sexu dostal bitku a prišiel o peniaze. Štyridsaťdva ročný muž v Poprade sa dal na ulici zlákať mladou dievčinou k pohlavnému styku. Pod mostom ho však nečakali radovánky, ale dvaja útočníci.

Muž nič netušiac kráčal z obchodného centra na železničnú stanicu. Odrazu k nemu pristúpila mladá dievčina a ponúkla mu pohlavný styk. Štyridsaťdva ročný muž lákavú ponuku prijal, no tak sa vybral pod najbližší most, ktorý vedie do popradskej mestskej časti Veľká, tu ho ale čakalo nemilé prekvapenie - dvaja muži.

"Po ústnej výmene s poškodeným sa všetci presunuli k železničnému koľajisku v blízkosti popradského rušňového depa. Tu obaja obvinení poškodeného muža napadli a z bundy mu ukradli peniaze, ktoré si medzi sebou rozdelili," uviedol policajný hovorca Daniel Džobanik.

Muž mal pri sebe väčšiu sumu peňazí, a tak namiesto sľúbeného sexu dostal bitku. Jeden z útočníkov mal dokonca v rukách nôž a vyhrážal sa mu. Trojica následne ušla. Zranený muž ihneď kontaktoval políciu. Trojicu opísal a operatívci z kriminálky sa dostali do práce. Netrvalo dlho a 18 - ročná sexuálna volavka a jej dvaja komplici, 20 ročný a o tri roky mladší spoznali interiér policajného oddelenia.

"Vyšetrovateľ na všetkých troch podal podnet na väzobné stíhanie,"  dodal policajný hovorca.

Trojica teraz čaká na verdikt sudcu, či pôjdu alebo nepôjdu do väzby. Všetci sú obvinení zo zločinu lúpeže a v prípade dokázania viny im hrozí niekoľkoročné väzenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy