Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Smrteľná nehoda: Vodička vypadla z auta, pomôcť nedokázali ani leteckí záchranári
Zdielať na

Smrteľná nehoda: Vodička vypadla z auta, pomôcť nedokázali ani leteckí záchranári

BUDMERICE / Neďaleko Modry došlo k tragickej nehode. 55-ročná vodička prišla o život potom, ako vypadla z auta. Pomôcť jej už nedokázali ani leteckí záchranári.

55-ročná vodička šoférovala svoju starú Mazdu v smere z Budmeríc do obci Bahóň. V miernej zákrute prešla do protismeru, zišla z cesty do poľa, kde sa auto niekoľkokrát ešte prevrátilo. Šoférka podľa informácií TV JOJ nemala zapnutý bezpečnostný pás a práve to sa jej stalo osudným.

Žena pritom, ako sa auto prevrátilo, mala z neho vypadnúť cez spolujazdcove okno. "Pri prejazde zákruty za obcou Budmerice vozidlo Mazda 2 z doposiaľ presne nezistených príčin vyletelo do poľa. Na prípadné zistenie požitia alkoholických nápojov bola nariadená pitva," informovala o nehode policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Žena mala rozsiahle poranenia hlavy a oživiť sa ju najprv pokúšali okolití svedkovia. Neskôr sa o to snažili privolaní hasiči spolu so záchranármi. Na ceste medzi obcami dokonca pristál aj záchranársky vrtuľník. Napriek ich snahe ale žena zraneniam na mieste podľahla.

Cesta medzi Bahóňom a Budmericami bola na niekoľko hodín uzavretá a dopravu odkláňali policajti. "Opäť pripomíname vodičom a všetkým účastníkom cestnej premávky, aby jazdili opatrne, aby boli za volantom sústredení a správali sa predvídavo. Dodržiavajte dopravné predpisy a jazdite opatrne, aby ste sa do cieľa svojej cesty dostali bezpečne," vyzýva Mihalíková. 

Po zadokumentovaní nehody prišla po vrak odťahová služba, ktorá auto naložila a odviezla. Cesta polícia sprejazdnila pred poludním. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy