Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
FOTO: Hrozivá zrážka auta s policajným vozidlom: Mužov zákona museli ratovať záchranári
Zdielať na

FOTO: Hrozivá zrážka auta s policajným vozidlom: Mužov zákona museli ratovať záchranári

BANSKÁ BYSTRICA / Vážna nehoda sa stala v Banskej Bystrici. Na ceste pod nemocnicou sa čelne zrazilo osobné auto s policajným. Vodič tvrdil, že prešiel do protismeru, lebo zaspal. Dvoch zranených policajtov previezli do nemocnice.

Nehoda sa stala v Banskej Bystrici, paradoxne priamo na ceste pod nemocnicou, kam po čelnej zrážke oboch policajtov previezli záchranári. Nárazu sa údajne nedalo vyhnúť. Auto, ktoré šoféroval 46-ročný vodič, prešlo náhle do protismeru. "Vodič Fiatu pravdepodobne z dôvodu mikrospánku prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim služobným autom," uviedla hovorkyňa KR PZ BB Mária Faltániová.

Vodič mal v aute bežky, zrejme sa vracal z výletu, no za volantom ho podľa jeho slov premohla únava a nad autom tak stratil kontrolu. Mužom zákona na mieste pomáhali záchranári. Obidvoch policajtov previezli do banskobystrickej nemocnice, utrpeli poranenia hlavy. "Obaja policajti sa pri nehode zranili, alkohol u vodičov zistený nebol," dodala Faltániová. Okolnosti nehody budú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Cestu počas dokumentovania nehody policajti uzavreli.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy