Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragická nehoda v Košiciach: Život ženy vyhasol priamo na priechode pre chodcov
Zdielať na

Tragická nehoda v Košiciach: Život ženy vyhasol priamo na priechode pre chodcov

KOŠICE / K tragickej nehode došlo v piatok ráno v Košiciach na Prešovskej ceste. O život prišla 59-ročná žena, ktorú priamo na priechode pre chodcov zrazilo auto. Príčiny a okolnosti nehody zatiaľ nie sú známe.

Život ženy vyhasol v piatok ráno pri dopravnej nehode v Košiciach. "46-ročný vodič z okresu Košice - okolie viedol osobné motorové vozidlo značky Hyundai smerom z centra mesta na Zelený dvor, pričom z doposiaľ nezistených príčin zrazil na priechode pre chodcov 59-ročnú Košičanku," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

Žiaľ, chodkyňa utrpela pri dopravnej nehode vážne zranenia, ktorým pri prevoze do nemocnice podľahla. Vodič neutrpel žiadne zranenia, dychová skúška na alkohol bola u neho negatívna. Policajti mu zadržali vodičský preukaz.

Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti, presná príčina dopravnej nehody i miera zavinenia jednotlivých účastníkov sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy.

https://www.facebook.com/KRPZKE/posts/3341521932614286

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy