Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Poriadne nebezpečná hra. Trojica mladých ľudí vydesila Handlovčanov
Zdielať na

Poriadne nebezpečná hra. Trojica mladých ľudí vydesila Handlovčanov

HANDLOVÁ / Trojica mladých ľudí vydesila Handlovčanov. Nielenže sa prechádzali po železničnom viadukte, ale odstránili poklop a vliezli do jeho konštrukcie. Toto všetko robili 20 metrov nad zemou.

Mladí ľudia sa po viadukte najskôr prechádzali. Potom urobili niečo nepochopiteľné. Na záberoch, ktoré nakrútila obyvateľka mesta, je vidieť, ako sa pokúšajú dostať pod koľaje, do útrob viaduktu. To sa im aj podarilo. "Z videa je zrejmé, že osoby sa pohybovali na mieste, kde nemali čo robiť, ohrozovali premávku, ale hlavne seba," upozornila Lucia Chudá z Mestskej polície Handlová. 

K rebríku sa dostali tak, že otvorili poklop. To všetko robili vo výške 20 metrov. "Ako je vidno, tieto osoby vliezli na miesto záchranky, čo je veľmi nebezpečné," priblížila Chudá. Ľudia ktorí boli svedkami tohto incidentu, volali mestských policajtov. Tí boli na mieste v priebehu niekoľkých minút. "Po prijatí oznámenia policajti vec preverili, ale ešte pred príchodom hliadky osoby odišli na sídlisko," uviedla Chudá. 

"Dopúšťajú sa nielen priestupku, ale ohrozujú svoj život. Treba si uvedomiť, že vlak je kolos, má brzdnú dráhu stovky metrov a stret s ním má fatálne následky," reagovala hovorkyňa ŽSR Ria Feik Achbergerová. "Deti si často neuvedomujú nebezpečenstvo," zhodnotila psychiatrička Darina Hrabovská. 

Podľa našich informácií sa deti po viadukte prechádzajú často. V minulosti odtiaľto dokonca hádzali kamene. Policajti video analyzujú. "Apelujeme na rodičov, aby na deti dohliadali," dodala Chudá. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy