Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Dôchodkyňa, ktorá ležala pár dní mŕtva v byte s manželom, zomrela bez cudzieho zavinenia
Zdielať na

Dôchodkyňa, ktorá ležala pár dní mŕtva v byte s manželom, zomrela bez cudzieho zavinenia

LEVICE / Dôchodkyňa z Levíc, ktorú našli policajti v byte v pondelok večer, zomrela bez cudzieho zavinenia. Pitva ukázala, že jej zrejme zlyhalo srdce. Mŕtva 72-ročná žena ležala na chodbe bytu minimálne týždeň. O dva roky starší manžel, bol v byte s nebohou, pomoc však nezavolal. Políciu zalarmovali až susedia, ktorí z bytu cítili zápach. Muž bol dezorientovaný a záchranári ho previezli do nemocnice.

Pomoc zalarmovali susedia

​Telo 72-ročnej ženy našli policajti v jednom z bytov v Leviciach. Podľa informácií TV JOJ pomoc zalarmovali susedia, ktorí cítili, že z bytu sa šíri zápach. "Niečo sme cítili, ale neboli sme si istí, že čo to je," povedal jeden so susedov.

Byt otvorili hasiči, a keď tam vstúpili policajti, našli na zemi mŕtve telo ženy a taktiež tam bol jej manžel, ktorý bol dezorientovaný a záchranári ho previezli do nemocnice.

"Mohlo ísť o týždeň, 10 dní," povedal obhliadajúci lekár Juraj Orság. Policajti v byte niekoľko hodín zaisťovali stopy. Pitva ukázala, že jej zrejme zlyhalo srdce.

Manžel nebohej je momentálne v nemocnici. V prípade preto zatiaľ figuruje, ako svedok. "Svedok bude vypočutý, keď to jeho zdravotný stav dovolí," uviedla hovorkyňa KR PZ Nitra Renáta Čuháková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy