Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V rodinnom dome našli ťažko zraneného dôchodcu, mal viacero rezných a tržných rán
Zdielať na

V rodinnom dome našli ťažko zraneného dôchodcu, mal viacero rezných a tržných rán

VARHAŇOVCE / Dôchodcu z Varhaňoviec našli vo štvrtok ráno v jeho dome s vážnymi zraneniami. V hornej časti tela mal viacero rezných a tržných rán. Je hospitalizovaný na ARE v Prešovskej nemocnici.

Staršieho pána našli v rodinnom dome s krvavými ranami, ihneď sa ho ujali privolaní záchranári. Na mieste boli ešte niekoľko hodín aj policajti. "Nevieme presne, čo sa stalo. Nemáme žiadne informácie, len vieme že ho prepadli," hovorili obyvatelia Varhaňoviec. 

"Vyšetrovateľ v uvedenom prípade vedie trestné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví a porušovania domovej slobody," informovala o prípade policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. 

Muž utrpel viacero vážnych zranení. Kto mu ich spôsobil, vyšetruje polícia. Preverujú aj kamerové záznamy z obce.

Páchateľ alebo páchatelia zatiaľ nie sú známi. "Naša posádka RLP Prešov ošetrovala pacienta s niekoľkými tržnými a reznými ranami a ďalšími poraneniami v hornej časti tela," priblížil hovorca záchrannej služby Viktor Wurm. 

"Počuli sme, že ho popichali," vyjadril sa obyvateľ obce. Napadnutého dôchodcu previezli záchranári do prešovskej nemocnice. S ťažkými zraneniami ho hospitalizovali na ARE.

"V prípade sú naďalej vykonávané procesné úkony, v tomto štádiu bližšie informácie nie je možné poskytnúť," dodala policajná hovorkyňa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy