Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obrovská tragédia v Piešťanoch. Syn našiel rodičov bez známok života, nie je vylúčená ani vražda
Zdielať na

Obrovská tragédia v Piešťanoch. Syn našiel rodičov bez známok života, nie je vylúčená ani vražda

PIEŠŤANY / Otrasný nález v Piešťanoch. Nešťastný muž našiel v letnej kuchynke svojich rodičov mŕtvych. Polícia vyšetruje okolnosti rodinnej tragédie, pričom nevylúčila, že ide o vraždu a samovraždu. Na mieste našli aj list na rozlúčku.

Stalo sa to v rodinnom dome na inak tichej ulici v Piešťanoch. V zadnej miestnosti objavili dve nevládne telá. Ide o starší manželský pár. Obom už nebolo pomoci. "Dnes ráno našiel syn, v letnej kuchynke rodinného domu, svojich rodičov bez známok života. Zalarmoval rýchlu zdravotnú pomoc, tí už však po príchode na miesto 64 ročnému mužovi ani jeho 58 ročnej manželke nedokázali pomôcť," informovala hovorkyňa Zlatica Antalová. 

Podľa informácií TV JOJ sa mal muž obesiť na povraze, pričom telo jeho manželky ležalo na podlahe a bolo prikryté plachtou. Telá manželov odviezli na súdnu pitvu. "Policajti sa nachádzajú na mieste činu, preverujú okolnosti tragickej udalosti, vykonávajú potrebné procesné úkony a zaisťujú všetky stopy, medzi ktorými sa našiel aj list na rozlúčku," oznámila hovorkyňa Antalová. "No áno, ja som videla, že tu dlho stáli policajti. Ja som sa až teraz dozvedela čo sa stalo, že obidvaja susedia sú mŕtvi. Je mi to nesmierne ľúto lebo to boli strašne milí ľudia," komentovala situácia obyvateľka, ktorá býva na tej istej ulici. Polícia v súvislosti s tragédiou spustila vyšetrovanie aj pre podozrenie na zločin vraždy. Nie je preto vylúčené, že muž najskôr zabil svoju manželku a potom seba. "Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní," doplnila hovorkyňa krajského riaditeľstva v Trnave. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy