Oblačno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Mladá matka sa nepoučila a po februári ju s drogami našli aj na jar, dostala 3 roky vo väzení
Zdielať na

Mladá matka sa nepoučila a po februári ju s drogami našli aj na jar, dostala 3 roky vo väzení

ŽILINA / V apríli zadržali kukláči pri Lietavskej Lúčke 25 ročnú Marcelu. Mladá mamička v aute prevážala drogy a nebolo to po prvýkrát. Sudca Okresného súdu v Žiline ju poslal za mreže.

Marcela sedela v čiernej škodovke a kukláčom, ktorí ju prenasledovali, chcela ujsť. Policajti ju zablokovali, mladá žena odmietla vystúpiť z auta. Nakoniec na vodičovej strane rozbili sklo, aby ju dostali von.

Marcela vyšetrovateľom počas prehliadky auta vydala plastovú striekačku so zataveným koncom a plastové vrecko s obsahom bielej kryštalickej látky látky. "Zaistená látka bola podrobená predbežnej kriminalistickej expertíze, ktorá potvrdila, že obsahuje účinnú látku metamfetamín. Zo zaisteného množstva látky by bolo možné pripraviť minimálne 28 bežných jednotlivých dávok drogy," komentovala hovorkyňa v máji 2020, Janka Balogová. Mladá Kysučanka sa zjavne nepoučila. S drogami v aute ju chytili aj vo februári, aj vtedy mala v aute pervitín. Kde drogy kúpila neprezradila. Pretože sa drogovej trestnej činnosti už dopustila sudca v Žiline ju začiatkom mája poslal za mreže vyšetrovacej väzby, nedávno si vypočula aj verdikt za mrežami zostane. "Konanie voči Marcele bolo ukončené trestným rozkazom, v ktorom jej bol uložený trest odňatia slobody nepodmienečne na tri roky," informoval Martin Kokles, hovorca KP Žilina.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy