Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Totálny hyenizmus: Bratislavčan napadol vodiča MHD, ktorý pomáhal mužovi na invalidnom vozíku
Zdielať na

Totálny hyenizmus: Bratislavčan napadol vodiča MHD, ktorý pomáhal mužovi na invalidnom vozíku

Archívna reportáž

Vandali napadli vodiča MHD.

BRATISLAVA / Hliadka bratislavských PMJ-čkárov zasahovala v pondelok na Trnavskom mýte v Bratislave. Privolaní boli k napadnutiu vodiča MHD, ktorý pomáhal vystúpiť cestujúcemu na invalidnom vozíku.

Ako informovali policajti na sociálnej sieti Facebook, neznámy muž na mieste najprv vodičovi vulgárne nadával, nakoniec však nadávky prerástli do fyzického pästného napadnutia. Útočník si svoju zlosť vylial nielen na vodičovi, ale aj na autobuse, do ktorého udieral a kopal.


"Policajti zakrátko na Šancovej ulici spozorovali muža, ktorý zodpovedal popisu svedkov incidentu. Na základe všetkých zistených informácií bol 30-ročný Bratislavčan obmedzený na osobnej slobode," uviedla polícia na Facebooku.


Muž sa na policajnom oddelení následne podrobil skúške na alkohol. "Tá skončila s výsledkom 1,52 mg/l alkoholu v dychu," doplnili policajti. Muž za hrubú neslušnosť a napadnutie vodiča už čelí obvineniu z prečinu výtržníctva, za ktorý mu v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody až na 3 roky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy