Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Po silnom náraze sa terénne auto prevrátilo cez strechu. Vodič počas šoférovania stratil vedomie
Zdielať na

Po silnom náraze sa terénne auto prevrátilo cez strechu. Vodič počas šoférovania stratil vedomie

STREDNÉ SLOVENSKO / Na ER jednotke medzi Zvolenom a Banskou Bystricou sa zrazili dve autá. 29-ročný vodič zrejme počas šoférovania náhle stratil vedomie. Pri nehode sa zranili štyria ľudia.

Náhla nevoľnosť, strata vedomia za volantom sa mala podpísať pod vážnu nehodu. 29-ročný vodič BMW stratil nad autom kontrolu v pripájacom pruhu, preletel cez ostrovček a nabúral do auta na diaľnici.

"Netuším, či dostal záchvat, či infarkt, neviem ani kadiaľ, rovno do cesty vletel do bác," tvrdí účastník nehody. "Zišiel z cesty do priekopy a späť na cestu. Došlo k bočnej zrážke," telefonuje hovorkyňa KR PZ BB Mária Faltániová. 

Po silnom náraze sa terénne auto prevrátilo cez strechu. Sedeli v ňom traja kamaráti, vracali sa domov z tréningu."Každý vyšiel ako sa dalo, jeden cez zadné okno, ďalší cez predné okno," tvrdí účastník nehody. "Zranené 4 osoby, boli v opatere rýchlej zdravotnej služby," informuje z HaZZ Zvolen Igor Katreniak. 

Prevoz do nemocníc v okolí, celá posádka sa zranila.29-ročný vodič si krátko po zrážke na nič nepamätal, jeho zdravotný stav budú preverovať v nemocnici. "Škoda 25 tisíc, nehoda je v štádiu objasňovania," telefonuje  Faltániová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy