Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šokujúci zvrat: Tragický požiar domu začali vyšetrovať ako vraždu. Partnerov mal niekto dobodať
Zdielať na

Šokujúci zvrat: Tragický požiar domu začali vyšetrovať ako vraždu. Partnerov mal niekto dobodať

LEDNICKÉ ROVNE / Vo štvrtok ráno hasiči zasahovali pri požiari domu v obci Lednické Rovne. Dvoch ľudí zo zadymených priestorov domu vytiahli, no pomôcť im už nedokázali. Vyšetrovanie požiaru sa ale krátko popoludní zmenilo na vyšetrovanie vraždy. Partnerov mal niekto dobodať.

Požiar v rodinnnom dome vypukol skoro ráno, v tom čase sa v ňom nachádzalo 5 ľudí. Miroslavovi a jeho partnerke Žanete už hasiči aj napriek resuscitácii nedokázali pomôcť. "Oni žili spolu ako druh a družka, mali tam len prechodný pobyt, býval tam s nimi syn," povedal Marián Horečný, starosta obce Lednické Rovne.

"Sestry tu stáli vonku a plakali, asi mali šok a traumu z toho všetkého," skonštatoval obyvateľ obce. Dve dievčatá len nedávno prišli o mamu a teraz aj o otca. "Viem, že im matka zomrela na rakovinu pred dvoma rokmi," povedal obyvateľ obce.

Záchranári školáčky previezli do miestnej nemocnice. "Dievčatá sú určite v ťažkom strese, venovala sa im aj naša psychologička," vyjadril sa Igor Steiner, riaditeľ nemocnice s poliklinikou Považská Bystrica. V nemocnici ošetrili aj ich nevlastného brata. "Nevykazoval známky intoxikácie a bol prepustený," uviedol Steiner.

Na miesto tragédie prišlo už predpoludním veľa kriminalistov a krátko popoludní nastal vo vyšetrovaní zvrat. "Policajti na mieste vykonávajú procesné úkony vo veci podozrenia z obzvlášť závažného zločinu vraždy," uviedla Dana Adámiková, hovorkyňa KRPZ Trenčín. Miro a jeho partnerka mali byť podľa nášho zdroja dobodaní. "Podozrivú osobu sme zadržali. Viac informácií nateraz nie je možné poskytnúť," dodala Adámiková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy