Skoro jasno
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tragická nehoda pri Košiciach. O život prišiel 26-ročný vodič
Zdielať na

Tragická nehoda pri Košiciach. O život prišiel 26-ročný vodič

CESTICE / K vážnej dopravnej nehode došlo v pondelok popoludní v okrese Košice - okolie. Mladý 26-ročný vodič nezvládol riadenie a narazil do stromu. Zraneniam, žiaľ, počas prevozu sanitkou podľahol.

V pondelok v popoludňajších hodinách došlo k tragickej dopravnej nehode v katastri obce Cestice, v okrese Košice – okolie. "26-ročný vodič z okresu Košice – okolie viedol motorové vozidlo zn. BMW, pričom pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky, zišiel s vozidlom vpravo v smere jazdy mimo vozovky do nespevneného rigola, kde po prejdení 30 metrov narazil pravou stranou vozidla do stromu," informovala polícia na svojej stránke. 

Vozidlo sa po náraze otočilo o 180 stupňov a zostalo stáť na kolesách. Vodič utrpel zranenia, ktorým počas transportu posádkou záchranárov do nemocnice, žiaľ, podľahol.

Na mieste nehody sa nachádzala aj mladíkova priateľka s otcom. Mimo kamier uviedli, že mu išli naproti do Moldavy nad Bodvou, kde pracoval, pretože sa im dlhšie nehlásil. Po ceste zbadali hasičov a políciu. Zlá predtucha sa im, žiaľ, potvrdila. "V dôsledku nehody utrpel pacient devastačné poranenia hlavy a po príchode posádky bol v kritickom stave so zlyhávaním základných životných funkcií," potvrdil hovorca košickej záchranky Viktor Wurm. 

Pozrite si archívnu reportáž o vážnej nehode troch áut: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy