Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vážna nehoda v Bratislave. Luxusné auto zostalo po náraze zdemolované
Zdielať na
Krimi

Vážna nehoda v Bratislave. Luxusné auto zostalo po náraze zdemolované

BRATISLAVA / Hasiči, záchranári aj policajti zasahovali na Prístavnej ulici v Bratislave. Osobné auto tu narazilo do stĺpa verejného osvetlenia, vozidlo po náraze zostalo úplne zdemolované.

Vážna nehoda sa stala krátko pred pol desiatou ráno. Vodič BMV-čka zrejme nezvládol riadenie a v rýchlosti narazil do stĺpa verejného osvetlenia.  
Muž po náraze zostal v aute zakliesnený, pomôcť mu museli až privolaný hasiči a záchranári.  Práve tých mal privolať mladý muž, ktorý išiel okolo. Keď videl auto v stĺpe, ihneď zastavil na krajnici a utekal k nemu. Popri tom volal záchranné zložky. Zraneného vodiča neopustil a stále bol pri ňom. Do ich príchodu bol stále pri vedomí. Na miesto ako prví smerovali hasiči, ktorí okamžite začali s vyslobodzovaním vodiča.  Auto po náraze do stĺpa zostalo úplne na šrot.

​Neodkladnú prvú pomoc a infúziu mu museli záchranári podať priamo v aute. A až potom ho mohli dať na nosidlá a vyniesť z vraku auta von. 33-ročný muž bol nárazom posunutý až na zadnom sedadle. "Záchranári ho museli vzhľadom na jeho vážne poranenia uviesť do umelého spánku a v kritickom stave ho transportovali do jednej z bratislavských nemocníc," informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

"Pacient k nám bol po vážnej autonehode privezený vo veľmi kritickom stave a podrobil sa operácii. Je naďalej v umelom spánku a pod stálym dohľadom našich lekárov. Hovoriť o ďalšom vývoji jeho zdravotného stavu je v tejto chvíli predčasné," vyjadrila sa hovorkyňa UNB Eva Kliská. 

Podľa svedkov z miesta nehody mal ísť 33-ročný vodič prirýchlo, vyletel na obrubník a skončil v stĺpe. Našťastie nikoho iného pri svojej riskantnej jazde nezranil. "Presné príčiny, ako aj okolnosti v súčasnej dobe vyšetrujú bratislavskí dopravní policajti," informoval Michal Szeiff, hovorca polície. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy