Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Smrteľná nehoda pri Michalovciach: Zbytočne vyhasol život mladého motorkára
Zdielať na

Smrteľná nehoda pri Michalovciach: Zbytočne vyhasol život mladého motorkára

NACINA VES / Vážna nehoda skomplikovala štvorčlennej rodine cestu za oddychom na Zemplínsku šíravu. Pred obcou Nacina Ves im do protismeru vošiel 25- ročný muž na motorke. Náraz bol taký silný, že motocyklista nemal šancu prežiť.

25-ročnému motorkárovi sa stal osudným prejazd zákrutou. V protismere sa zrazil s autom, ktoré šoférovala 44-ročná vodička. Zrážke sa, žiaľ, nedokázala vyhnúť. "Ona kričala, že niekto oproti, ja som pozrel hore a už v tom okamihu trafil. Zákrutu nevedel zdolať, alebo nevieme. To bola desatina sekundy," povedal spolujazdec z auta.
"25-ročný vodič pri prejazde tiahlej pravotočivej zákruty prešiel do protismeru, kde sa zrazil s osobným motorovým vozidlom značky škoda Octavia," uviedol riaditeľ ODI Michalovce Ján Varga. Náraz odhodil škodovku do zvodidiel. Viezla sa v nej štvorčlenná rodina, ktorá z nehody vyviazla bez zranení.

Vodič motorky už ale toľko šťastia nemal. Motorku po silnom náraze roztrhlo na niekoľko častí. Mladý vodič, žiaľ ,nemal žiadnu šancu na prežitie. "Vodič motorky pri náraze do auta pravdepodobne utrpel zlomeninu báze lebnej, ktorá je nezlučiteľná so životom," vyjadril sa obhliadajúci lekár Viliam Knocik.
Presné okolnosti tragickej nehody vyšetruje polícia, ktorá zároveň začala trestné stíhanie pre usmrtenie. "To, či vodič motocykla požil pred jazdou alkohol alebo iné návykové látky, bude zisťované pri pitve," dodal Varga.
https://www.facebook.com/KRPZKE/posts/3006269822806167

Súvisiace články

Najčítanejšie správy