Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Žena, ktorá jazdila za volantom opitá, mala skončiť za mrežami. Policajti ju ale museli prepustiť
Zdielať na

Žena, ktorá jazdila za volantom opitá, mala skončiť za mrežami. Policajti ju ale museli prepustiť

ZEMPLÍN / Do poriadnych problémov sa dostala matka dvoch malých detí. Najprv ju policajti riešili pre rušenie nočného pokoja, o dve hodiny neskôr si dokonca neváhala sadnúť za volant. Nafúkala takmer dve promile. V policajnej cele však neskončila.

Stalo sa to okolo polnoci, keď bola policajná hliadka privolaná na služobný zákrok. Išlo o rušenie nočného pokoja. Pri zásahu policajti narazili aj na 32-ročnú ženu.

Už vtedy mala javiť známky opitosti. To jej ale nezabránilo v tom, aby si o dve hodiny neskôr sadla za volant. Tí istí policajti, ktorí zasahovali v bytovke, ju zaregistrovali na Mierovej ulici. Žena sa vybrala na čerpaciu stanicu, no pri odchode sa za volantom auta nevyhla dychovej skúške. "V dychu jej namerali najskôr 1,73 promile a neskôr 1,9 promile alkoholu," uviedol  hovorca KR PZ Prešov  Igor Pavlik.

Za mrežami policajnej cely ale neskončila. Opatrením prokurátora bola podľa polície prepustená, pretože má doma dve maloleté deti. Ženu teda stíhajú na slobode a čaká ju štandardný proces na súde. Za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky môže za mrežami skončiť až na jeden rok.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy