Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Jaroslav bodol exmanželku iba kúsok od srdca. Spoza mreží sa dostal len nedávno
Zdielať na

Jaroslav bodol exmanželku iba kúsok od srdca. Spoza mreží sa dostal len nedávno

POVAŽSKÁ BYSTRICA / Jaroslava, ktorý bol vo výkone trestu za prečin nebezpečného vyhrážania, v júli prepustili. V utorok ráno mal podľa polície zaútočiť na exmanželku.

Dom, v ktorom takmer došlo ku tragédii strážili policajti. "V skorých ranných hodinách mal 54- ročný muž pichnúť nožom svoju bývalú manželku," informoval hovorca polície Pavol Kudlička. "Na tiesňovú linku sme prijali volanie o pomoc, podľa ktorého došlo k napadnutiu ženy, vyslali sme záchranárov. S poraneniami brucha a panvy ženu transportovali do nemocnice," uviedla hovorkyňa OS ZZS Alena Krčová. 

Ľudia vedeli o tom, že bývalí manželia mali medzi sebou konflikty, to že to ale skončí až takto, nikto nečakal. "Je to tragédia, ktorá sa nemala stať ale stala sa, mal takú povahu povedal hocičo, ale nepovedal by som, že to spraví," vyjadril sa jeden zo susedov. Konflikty s exmanželkou mal mať Jaroslav aj v minulosti. "Jaroslav J. bol rozsudkom Okresného súdu Považská Bystrica odsúdený za pokračovací prečin nebezpečného vyhrážania na trest odňatia slobody na 8 mesiacov," informoval Michal Turák, Krajský súd Trenčín. 

 Alenu previezli záchranári do nemocnice, kde ju mali urgentne operovať. "Momentálne prebiehajú procesné úkony, a preto nie je možné poskytnúť viac informácií, daná vec je v štádiu vyšetrovania," dodal Kudlička. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy