Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
VIDEO: Z bratislavskej kaviarne ukradol peňaženku, potom ju prišiel vrátiť. Polícia začala pátranie
Zdielať na

VIDEO: Z bratislavskej kaviarne ukradol peňaženku, potom ju prišiel vrátiť. Polícia začala pátranie

Zdroj: Polícia SR

BRATISLAVA / Polícia pátra po mužovi, ktorého nezastavili ani bezpečnostné kamery. V jednej z bratislavských kaviarní vošiel za barový pult a z peňaženky vytiahol stovky eur. Tú následne vrátil.

Muž, po ktorom totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohol prispieť k objasneniu krádeže v jednej z kaviarní na Starorímskej ulici v bratislavskej mestskej časti Rusovce. Celý priebeh činu zachytili aj bezpečnostné kamery. 
"Podľa doterajších informácií ku krádeži došlo dňa 19.08.2020 v čase okolo 13:15 h, kedy mal doposiaľ neznámy páchateľ využiť nepozornosť poškodenej, vojsť za barový pult a odcudziť jej z kabelky peňaženku, ktorú mala položenú na stoličke," informovala polícia. Muž potom čo si peňaženku vzal, vyšiel von, vybral všetky peniaze a prázdnu vrátil späť do kabelky.
"Krádežou bola poškodenej spôsobená škoda vo výške 300 eur. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť muža na videu, nám oznámte na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," informovala ďalej polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy