Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Na bratislavskom letisku zomrel 37-ročný muž. K úmrtiu došlo krátko predtým, ako chcel odletieť
Zdielať na

Na bratislavskom letisku zomrel 37-ročný muž. K úmrtiu došlo krátko predtým, ako chcel odletieť

BRATISLAVA / Na bratislavskom letisku zomrel v piatok muž. K úmrtiu došlo krátko predtým, ako chcel odletieť. Podľa informácii TV JOJ ho nechceli pustiť na palubu lietadla. Krátko na to skolaboval. Na mieste sa ho snažili oživiť policajti z Oddelenia hraničnej kontroly. Privolaný lekár mu už pomôcť nedokázal.

Muž (37) mal zomrieť vo večerných hodinách na letisku Milana Rastislava Štefánika. Podľa informácii blízkych vyšetrovaniu, Prievidžan mal byť pod vplyvom alkoholu, preto sa ho na základe medzinárodného dohovoru rozhodli nevpustiť na palubu lietadla, ktoré smerovalo do Írska.

"Môžeme potvrdiť, že cestujúci, ktorý mal odlietať v piatok z Bratislavy do Dublinu, no napokon neodletel, neskôr na letisku zomrel," informovala hovorkyňa letiska Veronika Ševčíková. Pracovníci letiska vyprevadili muža, ktorý mal mať problémy s chôdzou, z odletovej brány. Krátko na to mal skolabovať.

"Môžem potvrdiť, že sme na tiesňovú linku 155 dostali informáciu o tom, že v príletovej hale skolaboval muž a laici ho resuscitujú. Na miesto sme okamžite vyslali záchranárov, tí pokračovali v resuscitácii, žiaľ, napriek ich maximálnemu úsiliu, sa muža nepodarilo oživiť a lekár musel konštatovať smrť," potvrdila hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 

Prípadom sa zaoberajú policajti z druhého bratislavského okresu, ktorí prípad evidujú ako udalosť. Podľa predbežných informácii z miesta muž zomrel pravdepodobne na infarkt. Presné príčiny smrti určí až nariadená pitva.


Pozrite si archívnu reportáž o zmätku na letisku: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy