Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Brutálny útok v Sokolovciach: Muž mal vo dvore rodinného domu dobodať kamaráta (†39)
Zdielať na

Brutálny útok v Sokolovciach: Muž mal vo dvore rodinného domu dobodať kamaráta (†39)

SOKOLOVCE / Obcou Sokolovce v piešťanskom okrese otriasol surový útok. Vo dvore rodinného domu sa do seba pustili dvaja kamaráti. Konflikt ukončil jeden z nich niekoľkými bodnými ranami do hrude druhého muža. Ten bol na mieste mŕtvy.

Čo presne sa v osudnú noc odohralo vo dvore rodinného domu v obci Sokolovce, nie je isté. Podľa predbežných nepotvrdených informácií od nášho zdroja z prostredia polície mal 38-ročný muž vtrhnúť na inkriminované miesto krátko pred polnocou s bejzbalovou pálkou v ruke. Napadnúť mal o rok staršieho Bohuša, ktorý tu prebýva u svojej tety.

39-ročný Bohuš mal vziať do ruky nôž a niekoľkokrát ním bodnúť muža do oblasti hrudníka. Ten sa zrútil k zemi. Podľa informácii od zdroja z prostredia vyšetrovania mala minimálne jedna z bodných rán smerovať priamo do srdca obete. 38-ročný Mário útok nožom neprežil. Pomoc mal na miesto privolať sám páchateľ.

To či, mal Bohuš bodať v sebaobrane, alebo išlo o vraždu je predmetom vyšetrovania. Isté však je, že 39-ročný Sokolovčan má bohatú trestnú minulosť. Okrem krádeží mal sedieť aj za drogy.

"V tejto chvíli vieme len potvrdiť, že prišlo k incidentu medzi dvoma osobami. Všetky udalosti okolnosti stále preverujeme. Právna kvalifikácia bude stanovená po dôslednom zdokumentovaní. Ďalšie informácie k prípadu poskytneme neskôr, keď to situácia vo vyšetrovaní dovolí," uviedla hovorkyňa KR PZ v Trnave Mária Linkešová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy