Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nový partner sa stal pre matku detí osudným, brutálne ju dobodal. Podľa zdroja TV JOJ sa Štefan na súde priznal
Zdielať na

Nový partner sa stal pre matku detí osudným, brutálne ju dobodal. Podľa zdroja TV JOJ sa Štefan na súde priznal

NEDED / Spoločný život sa po pár mesiacoch stal pre 43-ročnú matku dvoch detí osudným. Podľa polície ju zo sveta brutálnym spôsobom zniesol jej nový 55- ročný partner Štefan. Mužovi za vraždu hrozí doživotie. Štefana v utorok v putách priviezli pred sudcu, ktorý rozhodoval, či bude stíhaný na slobode, alebo za mrežami.

Štefan 71 ranami nožom po celom tele zavraždil svoju partnerku, ku ktorej sa nasťahoval len pred pár mesiacmi. Podľa susedov sa v sobotu večer ozýval z rodinného domu, kde spoločne žili pod jednou strechou, krik. Brutálnej vražde predchádzala hádka. 43-ročná Bibiana sa vraj dozvedela, že Štefan jej zatajil jeho temnú minulosť. V minulosti si totiž v Košiciach odpykal trest za pokus o vraždu. Klamať mal aj o svojom veku. Bibiane tvrdil, že má 46 rokov. V skutočnosti mal 55.

Štefan po brutálnom útoku na svoju partnerku pribehol k susedom. Tým tvrdil, že Bibiana sa sama dobodala a prosil ich, aby zavolali záchranárov. Štefana, ktorý pochádza z Kežmarku, polícia ale obvinila z vraždy. Na trnavský súd ho v utorok eskortovali priamo z policajnej cely, kde sudca rozhodoval o jeho vzatí do väzby. Podľa nášho zdroja sa pred sudcom k vražde priznal a prejavil ľútosť, no pred sudcom vystupoval chladne a bez žiadnych emócií.

 Sudca poslal popoludní Štefana do väzby. Aj kvôli jeho minulosti mu hrozí až doživotie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy