Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Útok v centre mesta: Muža (28) kopali a udierali, po bitke skončil v Dunaji
Zdielať na

Útok v centre mesta: Muža (28) kopali a udierali, po bitke skončil v Dunaji

Zdroj: SITA

BRATISLAVA / Policajti riešia útok pod bratislavským Starým mostom, po ktorom mala jedna osoba skočiť do Dunaja. Páchatelia svoju obeť niekoľkokrát udreli do oblasti hlavy. Následne sa zranený dal na útek. V prípade obvinili len 18- ročného muža.

Policajti PMJ dostali oznámenie o útoku v sobotu večer. 18- ročný mladík mal spolu s ďalšou doposiaľ nezistenou osobou na promenáde Dunaja medzi bratislavským obchodným centrom a Starým mostom fyzicky napadnúť muža. Voči 28- ročnému chlapíkovi použili tvrdé údery, podľa informácií polície najmä do oblasti hlavy. Napadnutému sa ale podarilo vymaniť a dal sa na útek v smere na Starý most. "Jeden z dvojice útočníkov však poškodeného dobehol a kopol ho do oblasti hrude. Ten v dôsledku tohto fyzického útoku stratil rovnováhu a spadol do rieky Dunaj. Našťastie neutrpel zranenia, ktoré by si vyžiadali lekársku pomoc," informovala policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková. 
V prípade už padlo aj obvinenie, a to voči 18- ročnému Gregorovi L. z Bratislavy pre prečin výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva. "V prípade preukázania viny mu hrozí za takéto konanie trest odňatia slobody až na tri roky. Ďalšie okolnosti tohto prípadu vrátane zisťovania totožnosti druhého útočníka sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodala hovorkyňa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy