Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nezvestnú Košičanku (†49) našli, jej telo vypátral dron
Zdielať na

Nezvestnú Košičanku (†49) našli, jej telo vypátral dron

Archívna reportáž

Polícia používa dronov čoraz častejšie, pozor by si mali dať aj zlodeji:

KOŠICE / Za pomoci dronu sa podarilo nájsť nezvestnú 49-ročnú Košičanku, žiaľ, našli ju už bez známok života. Jej telo našli za pomoci dronu. Oznámenie o jej nezvestnosti dostali policajti ešte koncom augusta.

Ako informovala košická krajská polícia, ženu naposledy videli v jednej z mestských častí. Koncom minulého týždňa bola vykonaná pátracia akcia, ktorej sa okrem policajtov zúčastnili aj príslušníci Horskej záchrannej služby so špeciálne vycvičenými psami.

Ako uviedla polícia, vyhodnotením zistených informácií bola vytipovaná aj trávnatá plocha s hustým porastom. Operátor drona prepátral rozsiahly členitý terén a lokalizoval osobu v trávnatom poraste.

"Operátor drona precízne prepátral rozsiahly členitý terén a lokalizoval v trávnatom poraste ležiacu osobu. Pátrací tím sa následne presunul na označené miesto. Žiaľ, nezvestná osoba bola nájdená bez známok života," priblížila polícia. 

54-ročný muž, ktorý sa len nedávno prisťahoval zo severu na juh Slovenska k žene svojho života, ju nakoniec oň zrejme pripravil. Polícia obvinila 54-ročného Štefana zo závažného zločinu vraždy, ktorú v sobotu podvečer spáchal v obci Neded. Bližšie informácie má Drahu Dobrovicsová

Súvisiace články

Najčítanejšie správy