Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mladá žena porodila dieťa. Polícia našla jeho telo v kríkoch
Zdielať na

Mladá žena porodila dieťa. Polícia našla jeho telo v kríkoch

KOŠICE / Na košickom sídlisku Luník 9 sa stala tragédia. Osemnásťročná žena doma porodila dieťatko. Jeho telo polícia našla po troch dňoch v kríkoch .

Všetko sa odohralo v noci okolo 1 hodiny. Žena predčasne porodila dieťa bez toho, aby to oznámila svoje rodine. Tí to zistili až ráno.

Placentu údajne vyhodila z 2. poschodia, kde žena bývala aj s otcom nebohého dieťaťa. Novorodenca mala potom podľa miestnych obyvateľov vyniesť do kríkov na okraji sídliska. Domov sa už vrátila sama. "Už keď ju predviedli policajti po výsluchu, tak už našli dieťa. Už ona povedala, kde je," povedal obyvateľ sídliska. 

Mŕtve telo novorodenca sa podarilo polícii vypátrať už po niekoľkých dňoch.

Telíčko už našli bez známok života, pomôcť mu už nedokázali. Podľa informácií TV JOJ mala Alžbeta vyrastať v detskom domove. "Keď vedela, že ona mala taký život, že matka ju nechala. Dieťaťu mala nechať život a keď ho nechcela, mohla dať aspoň predpôrodnú adopciu, aby to dieťa ďalej žilo," myslia si obyvatelia sídliska.

Prípad otriaslol celým sídliskom Luník 9. Takýto čin miestni odcudzujú. "Mojim deťom by som život nezobrala. To radšej sebe jak mojim deťom, bo to dieťa je nevinne, tak vám poviem. To je anjel," hovorí obyvateľka sídliska. 

"Môžem potvrdiť, že prípadom sa zaoberá vyšetrovateľ policajného zboru, ktorý v danej veci vykonáva potrebné procesné úkony. Vzhľadom na citlivosť prípadu bližšie informácie nie je možné poskytnúť," informuje hovorkyňa košickej polície Jana Mésarová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy