Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragická nehoda na Záhorí. Po zrážke auta s kamiónom cestu uzavreli
Zdielať na

Tragická nehoda na Záhorí. Po zrážke auta s kamiónom cestu uzavreli

GBELY / Zrážka kamióna s osobným autom sa skončila tragicky. Nehoda sa stala na ceste v obci Gbely v okrese Skalica. Autá po náraze skončili mimo cesty. Na miesto dorazili všetky záchranné zložky. 52- ročný muž, ktorý mal namierené do Skalice, domov nedošiel.

Zatiaľ je otázne kto nehodu zapríčinil a či za stret dvoch vozidiel môže nepozornosť vodiča, mikrospánok alebo iný faktor. Jedno je však isté - tragická zrážka medzi nákladiakom a osobným autom sa stala na rovnom úseku cesty v katastri obce Gbely. "Vodič na Toyote prešiel pri riadení auta do protismeru, kde sa čelne zrazil s kamiónom. Obe autá skončili po náraze mimo cesty," informovala policajná hovorkyňa Mária Linkešová. 

"Žiaľ, dopravná nehoda si vyžiadala život muža. Záchranári mu už nedokázali pomôcť. Druhého účastníka nehody po ošetrení transportovali do nemocnice. Bol v ťažkom šoku," vyjadrila sa Alena Krčová, hovorkyňa OS ZZS SR. 

​Oproti 52- ročnému mužovi, ktorý zraneniam v osobnom aute na mieste podľahol, utrpel 36- ročný vodič kamiónu iba ľahké zranenia. Podľa našich zistení bol z miesta nehody prevezený do skalickej nemocnice. Polícia zisťovala, či muž šoféroval triezvy alebo bol v podnapitom stave. "Polícia alkohol u vodiča po nehode nezistila," dodala Linkešová. Cesta z Kútov smerom do Holíča o bola po tomto nešťastí na niekoľko hodín uzavretá

Súvisiace články

Najčítanejšie správy