Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Šalianske ženy desí muž s kuklou na hlave. Nahý vyskakuje z kríkov a ukazuje svoje prirodzenie
Zdielať na

Šalianske ženy desí muž s kuklou na hlave. Nahý vyskakuje z kríkov a ukazuje svoje prirodzenie

ŠAĽA / Ženy, ktoré chodia k rieke Váh v Šali majú problém. Nahý muž sa tam opakovane objavil aj s kuklou na hlave. Mestská polícia zatiaľ vie o dvoch takýchto prípadoch. Niečo podobné sa tam stalo aj v minulosti.

Prvý krát počas leta nahého muža spozorovala žena, ktorá išla okolo na hrádzi Váhu. Kým v jednom prípade, bol muž úplne nahý, v druhom už mal na hlave kuklu. Ženy, ho opisujú ako mladého so športovou postavou. Na mestskú políciu sa už obrátili dve Šalianky. "Sa postavil pred nich obnažený a jednoducho ukazoval sa," vyjadril sa zástupca náčelníka mestskej polície Miroslav Martinček. 

Aj v diskusii, na sociálnej sieti ženy opisujú skúsenosť s týmto exhibicionistom. Pred niektorými sa len ukazoval iné hovoria o tom, že aj onanoval. Prípadov však mohlo byť viacej. Vyskočil pár metrov od nás chlap, ktorý bol úplne nahý. Na hlave mal kuklu a v ruke držal svoj pohlavný orgán a onanoval. "Vyskočil pár metrov od nás chlap, ktorý bol úplne nahý. Na hlave mal kuklu a v ruke držal svoj pohlavný orgán a onanoval." "Rovnakú skúsenosť som mala v nedeľu bola som na násype a on dole v kríkoch."

"Nie je možné stanoviť či sa jedná o tú istú osobu alebo oba prípady boli niekto iný," poznamenal  zástupca náčelníka mestskej polície Miroslav Martinček. Mestská polícia teraz tieto miesta monitoruje aj viackrát za deň. Aj počas minulých rokov sa tu stali totiž podobné prípady.

Mestská polícia zaznamenala exhibicionistov v blízkosti Váhu aj počas roka. Popis tohto, ktorého sa im podarilo vypátrať v minulosti však nesedí na muža, ktorého ženy teraz opisujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy