Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Dve matky maloletých sú podozrivé z drogovej trestnej činnosti
Zdielať na

Dve matky maloletých sú podozrivé z drogovej trestnej činnosti

POPRAD / Dve matky maloletých detí a jeden muž skončili v utorok popoludní v policajných putách. Sú podozriví z drogovej trestnej činnosti. Kriminalisti ich zadržali v Poprade.

Pred 16.00 hodinou prekvapili mnohých vodičov na frekventovanom úseku priamo v Poprade zvláštne odstavené policajné autá. Medzi nimi stálo civilné. Práve v ňom sa viezli dve ženy - vo veku 28 a 33 rokov. Spolu s nimi aj 38-ročný muž. Všetci traja mali na rukách putá. Niekto z nich vedel, prečo ich zastavili, z okna totiž vyhodil vrecúško s bielou kryštalickou látkou. 

"Pri prehliadke vozidla bola nájdená kryštalická látka bielej farby. Na základe vykonania znaleckého skúmania bolo zistené, že ide o metanfetamín," uviedla hovorkyňa prešovskej polície Jana Ligdayová. Množstvo drogy veľké nebolo, pre popradských kriminalistov sú dôležité najmä zadržané osoby. Nešlo o náhodnú akciu, do Popradu pervitín priviezli a chceli ho predať. Ich mená nie sú polícii neznáme. Podľa informácií TV JOJ zo zdroja blízkeho vyšetrovaniu majú byť ženy matkami maloletých detí. 

"Osoby boli zadržané a vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície vo veci naďalej vykonáva procesné úkony za účelom rozhodnutia o vznesení obvinenia za zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov , ich držanie a obchodovanie s nimi," dodáva hovorkyňa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy