Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Explózia bankomatu v Tomášove. Polícia už vyšetruje krádež
Zdielať na

VIDEO: Explózia bankomatu v Tomášove. Polícia už vyšetruje krádež

TOMÁŠOV / V obci Tomášov ( okres Senec) došlo v noci z piatka na sobotu k explózii bankomatu. Polícia sa už prípadom zaoberá.

V sobotu v čase krátko po 2:30 hodine zasahovala polícia pri explózií na Hlavnej ulici v obci Tomášov. Po príchode na miesto zistili, že došlo k poškodeniu bankomatu, ktorý bol umiestnený na predajni potravín.

Peniaze si prišli páchatelia vybrať netradičným spôsobom okolo pol tretej v noci. Bankomat vyhodili - zatiaľ presne neurčeným spôsob do vzduchu. Jeho časti sa rozleteli do okolia. Niektoré preleteli až na druhú stranu cesty. Obyvatelia obce, v ktorej žije približne 2500 ľudí sú zhrození. Ich vcelku pokojné nažívanie narušil v noci silný výbuch."No tak, myslím si, že je to čistá katastrofa. Vôbec som to nečakala, akože v tejto obci a dosť ma to akože šokovalo," vraví miestna obyvateľka. 

Podľa ľudí z okolia sa krátko po výbuchu mali po okolí váľať okrem častí bankomatu aj bankovky. Zatiaľ nie je známa výška škody, ani suma, ktorú si páchatelia odniesli. Okrem poškodeného bankomatu, explózia narobila veľké škody aj v potravinách. Výbuch zničil strop, steny, potraviny a niektoré chladničky. 

"Vyšetrovateľ PZ vo veci začal trestné stíhanie pre trestný čin krádeže v súbehu s trestným činom poškodzovania cudzej veci. V súčasnosti zo strany polície stále prebiehajú neodkladné a neopakovateľné úkony. Hneď ako to situácia vo vyšetrovaní umožní, k prípadu poskytneme viac informácií," informovala policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy