Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Na ceste za Kútmi vyhasol ďalší život. Vodič osobného auta zrážku neprežil
Zdielať na

Na ceste za Kútmi vyhasol ďalší život. Vodič osobného auta zrážku neprežil

ČÁRY / K tragickej nehode ráno došlo na ceste smerom do Šaštína. Dodávka sa zrazila s osobným autom. Vodič osobného auta zostal zakliesnený, nehodu neprežil. Po zrážke skončili zranení ďalší traja, ktorých previezli do sanitky do nemocnice. Na miesto smeroval aj záchranársky vrtuľník.

Mladík na Peugeote išiel od Kútov v smere do Šaštína. Pri obci Čáry dostal s najväčšou pravdepodobnosťou mikrospánok a prešiel v plnej rýchlosti bez brzdenia do protismeru. Tam sa čelne zrazil s oprotiidúcou dodávkou v ktorej sa viezli traja chlapi. Po zrážke obe autá odhodilo niekoľko metrov od seba a zostali úplne zdemolované. Podľa našich informácií sa ručička tachometra na osobáku zastavila na 120 km/h. Do pár minút prišli na miesto všetky záchranné zložky a na pomoc prileteli aj leteckí záchranári.
V osobnom aute sedel 18-ročný  mladík. ". Na rovnom úseku cesty medzi Kútmi a Čárami prešiel s Peugeotom 207 plynule, bez brzdenia, do protismeru. Tu sa čelne zrazil s oproti idúcou dodávkou Mercedes," informovala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Leteckí záchranári nakoniec žiadneho zo zranených nepreviezli. Cesta zostala na pár hodín neprejazdná. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy