Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Strach, panika a obrovský šok! Besniaci muž hádzal kamene do áut za plnej premávky
Zdielať na

Strach, panika a obrovský šok! Besniaci muž hádzal kamene do áut za plnej premávky

BRATISLAVA / Strach, panika a obrovský šok! Ľudia na bratislavskej Kolibe zažili nepríjemný incident. Muž schmatol veľké kamene a začal demolovať idúce autá priamo za plnej premávky počas bieleho dňa. 35-ročný Dominik dokonca chcel zaútočiť aj na policajta!

​Bratislava, Koliba, okolo pol jedenástej. 35-ročný Dominik zobral veľké kamene, ktoré ležali na chodníku a začalo sa jeho besnenie. Šoféri, ktorí išli okolo neho, sa stali doslova terčom. Postupne rozbíjal na autách okná, a to na jednom aute za druhým.

A to z ďaleka nebolo všetko. Podľa svedkov bol muž pod vplyvom drog a kameňom neohrozoval len autá, ale aj ľudí. "Ja som dostala šok, ja som skoro zomrela od strachu," poznamenala svedkyňa incidentu s tým, že besniaci muž bol zjavne pod vplyvom určitej omamnej látky. 

Kameňom sa dokonca pokúsil zaútočiť aj na policajta. Hliadka ho nakoniec musela spacifikovať. "Ja som vybehla na hlavnú a zastavila som, lebo išli policajti, ale on ešte ako utekal, tak hodil ľuďom do auta kameň," opísala situáciu svedkyňa. 

"Vzhľadom k tomu, že muž nereagoval na výzvy policajtov, aby upustil od protiprávneho konania, policajti použili hmaty, chvaty a mužovi založili putá," uviedla policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Muža bez topánok a s problémom na rováši policajti eskortovali na oddelenie, kde svoje besnenie musí vysvetliť. 35-ročný Dominik obvinený zatiaľ nie je, no polícia už začala trestné stíhanie.

Škoda na autách sa vyšplhala na viac ako tisíc eur. "S mužom sa vykonávajú potrebné procesné úkony. Poverený policajt začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci," priblížila Mihalíková. 

K mimoriadne krutému činu sa odhodlali neznámi páchatelia v obci Sveržov. Bezbranného bociana ukameňovali k smrti. Viac informácií má Vlado Jurek

Súvisiace články

Najčítanejšie správy