Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragédia v skorých ranných hodinách: Vodič neprežil čelnú zrážku
Zdielať na

Tragédia v skorých ranných hodinách: Vodič neprežil čelnú zrážku

TURŇA NAD BODVOU / V skorých ranných hodinách dnes na ceste medzi Turňou nad Bodvou a Moldavou nad Bodvou vyhasol život. Čelne sa zrazili dva kamióny, pričom jeden z vodičov, žiaľ, nehodu neprežil.

K čelnej zrážke dvoch kamiónov došlo pred 3 hodinou nadránom. Na prvý pohľad nebolo jasné, ktorá kabína, ktorému vozidlu patrí.  Zatiaľ z nezistených príčin na rovnom úseku hlavného ťahu medzi Rožňavou a Košicami do seba vrazili dva plné kamióny. Či sa za zrážku podpísala únava alebo iné okolnosti polícia vyšetruje.



"Mala byť jedna osoba zakliesnená, na mieste sme zistili, ze zakliesnené sú dve osoby. Prvú osobu sme vybrali pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia," vyjadrila sa veliteľ zásahu hasičov Richard Vojakovič. 28- ročného muža previezli s počernými poraneniami sanitkou do nemocnice.

"Pacient utrpel polytraumu následkom čoho bol operovaný. Momentálne je pri vedomí, v stabilizovanom stave, komunikuje a ostáva hospitalizovaný u nás v nemocnici,"
informovala hovorkyňa UNLP Košice Ivana Vaněková. 

Druhého vodiča sa podarilo z vraku vozidla vytiahnúť až po niekoľkých hodinách, Ten však zraneniam na mieste podľahol. "Na miesto boli prizvaní znalci z odboru cestnej dopravy. Nehoda je v štádiu vyšetrovania," informoval zástupca KDI v Košiciach Ladislav Hežel.  Oba kamióny viedli slovenskí vodiči. Z jedného sa po celej ceste vysypali potraviny z druhého balíky. Hasiči odpratávali následky nehody z hlavného ťahu viac ako 10 hodín.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy