Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pri dopravnej nehode prišla o život matka, jej deti sú vo vážnom stave. Vinník, ktorý predbiehal, ušiel
Zdielať na

Pri dopravnej nehode prišla o život matka, jej deti sú vo vážnom stave. Vinník, ktorý predbiehal, ušiel

Archívna reportáž

OSTROV / Výlet autom na Čachtický hrad sa pre dve kamarátky s deťmi skončil tragédiou. Dnes predpoludním havarovali na ceste pri obci Ostrov v piešťanskom okrese. Bilancia je desivá. Jedna žena zomrela na mieste a dvoch malých chlapcov previezli do nemocnice s ťažkými úrazmi hláv. Zarážajúce je, že vinník nehody z miesta ušiel.

Jedna osoba bola z vozidla vyslobodzovaná hydraulickým náradím a neskôr resuscitovaná, svojim zraneniam však na mieste podľahla. Ostatné štyri osoby (z toho dve deti) utrpeli zranenia rôzneho rozsahu.

"Jedna maloletá osoba bola do nemocnice prevezená záchranárskym vrtuľníkom. Hasiči na mieste poskytovali predlekársku prvú pomoc a na havarovaných vozidlách momentálne vykonávajú protipožiarne opatrenia," informovala hovorkyňa hasičov Zuzana Farkasová. Zasahujú profesionáli z Piešťan a dobrovoľní hasiči z obce Pobedim.

Vodička Renaultu Thália sa pravdepodobne snažila vyhnúť oproti idúcemu autu, ktoré predbiehalo Jeep a bolo v jej jazdnom pruhu. V dôsledku vzniknutej kolízie došlo k čelnej zrážke s Jeepom.

Žena na sedadle spolujazdca utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. V aute sa viezli 3 deti. Podľa predbežných informácií je 8-ročný syn zosnulej ťažko zranený. Deti vodičky, 11-ročný chlapec utrpel vážne zranenia a 6-ročné dievčatko by malo byt ľahko zranené. Ich matka utrpela ťažké zranenia. Na mieste zasahoval aj vrtuľník

Udalosť na mieste prevzal vyšetrovateľ, polícia presné príčiny nehody vyšetruje aj za pomoci znalca. Žiadame svedkov, ktorí nehodu videli a vodiča, ktorý predbiehal Jeep, aby sa prihlásili. Môžete priamo na linku 158 alebo do súkromnej správy na Polícia SR - Trnavský kraj.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy