Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hororové okamihy na tuningovom zraze v Trebišove: Auto narazilo do stromu, zasahoval aj vrtuľník
Zdielať na

Hororové okamihy na tuningovom zraze v Trebišove: Auto narazilo do stromu, zasahoval aj vrtuľník

TREBIŠOV / Vážna bola situácia na tuningovom zraze v Trebišove, kde museli zasahovať leteckí záchránari. 30-ročný vodič po prejdení meraného úseku trate, začal brzdiť, pričom dostal šmyk a narazil do stromu.

K hrôzostrašnému nárazu vozidla do stromu došlo počas tuningového zrazu v Trebišove. Vodič sa vážne zranil. Nadšenci automobilového športu sa stretli na miestnom letisku, kde obdivovali rýchle autá. 30-ročný vodič pri vysokej rýchlosti narazil do stromu.

Z vozidla nedokázal vyjsť po vlastných, a tak ho museli vyťahovať organizátori zrazu ale aj diváci, ktorí náraz videli na vlastné oči. Na miesto smeroval aj záchranársky vrtuľník a mladého muža previezli do nemocnice na kliniku Úrazovej chirurgie v Košiciach. "Pri prílete vrtuľníka a príchode lekára bol muž pri vedomí. Utrpel poranenia hlavy a chrbtice," vyjadrila sa Zuzana Turočeková, hovorkyňa VZZS ATE Poprad.

Pretekali desiatky áut v šprinte na 200 metrov. Po prejdení meraného úseku sa pri brzdení dostal do šmyku, škodovku otočilo a tá následne narazila do stromu. Na mieste bol prítomný aj znalec z odboru dopravy. "Polícia v danej veci začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví," uviedol Jaroslav Ličák, Oddelenie komunikácie a prevencie KR PZ Košice.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy