Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pri vážnej nehode auta s kamiónom došlo k požiaru. Vodič auta zrážku neprežil
Zdielať na

Pri vážnej nehode auta s kamiónom došlo k požiaru. Vodič auta zrážku neprežil

TRNAVA / Polícia uzatvorila obchvat v smere od Trstína po výjazd na Špačince. Premávku odkláňa smerom na centrum, prípadne Krupanskú cestu.

"Trnavskí hasiči momentálne zasahujú na štátnej ceste č. I/51 (obchvat) v Trnave pri strelnici, kde došlo k dopravnej nehode kamióna a osobného vozidla. Pri nehode došlo k čelnej zrážke, pričom osobné auto zostalo zakliesnené pod kamiónom a obe začali horieť. Šofér kamióna opustil kabínu bez zranení, zakliesnený vodič auta svojim zraneniam na mieste podľahol. Kamión prevážajúci surovú gumu zhorel aj s návesom. Pri udalosti zasahuje 11 trnavských hasičov s 5 kusmi hasičskej techniky," uviedla hovorkyňa hasičov Zuzana Farkasová.

K nehode prišlo krátko po tretej hodine popoludní. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Jednému z vodičov už nedokázali pomôcť.  Po čelnom náraze na obchvate pri strelnici zostalo osobné auto pod kamiónom a vodič v ňom zakliesnení. Krátko na to začali obe autá horieť. Zatiaľ čo kamionista z niekoľko tonového kolosu vyšiel po svojich, bez zranení, no v šoku, druhý vodič také šťastie nemal. Ťažkým zraneniam na mieste podľahol. Kamión aj s návesom surových gúm zhorel. Cestu z oboch strán policajti uzavreli. O príčinách nehody je ešte predčasné hovoriť. Tú totiž policajti stále vyšetrujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy