Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
NAKA zasahovala v okolí Banskej Bystrice. Zaistili veľké množstvo drog
Zdielať na

NAKA zasahovala v okolí Banskej Bystrice. Zaistili veľké množstvo drog

Archívna reportáž

BANSKÁ BYSTRICA / NAKA hodiny zasahovala v Banskobystrickom kraji. Vykonávala raziu pre drogovú trestnú činnosť. Počas akcie Lampa zadržali 4 osoby.

Auto s trojčlennou posádkou zastavili kukláči uprostred cesty na sídlisku Radvaň v Banskej Bystrici. Ulicu zablokovali policajné autá. Všetkých spútali a prehľadali nielen ich, ale aj auto, na ktorom sa viezli. A to s pomocou psovoda so špeciálne vycvičeným psom. Týmto ale drogová razia na strednom Slovensku neskončila. Policajti potom pokračovali v neďalekej obci.

Do domu vošli policajti so zbraňami a v špeciálnych oblekoch. Sofistikované laboratórium našli na poschodí rodinného domu. Ten bol podľa susedov neobývaný. Majitelia a ich príbuzní tam chodili iba raz za čas. O tom čo bolo vnútri nikto netušil.

Počas drogovej razie s krycím názvom Lampa na strednom Slovensku zadržali príslušníci NAKA 4 osoby. Počas zásahu sa im podarilo zaistiť bielu látku. Ide o metamfetamín v rozsahu minimálne 1 kg. "Zaistené bolo aj laboratórium na jeho výrobu. Vo veci ďalej prebiehajú procesné úkony," informuje polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy